RING OSS: 0771 34 00 00
KOM IGÅNG MED CIRCLES

Circles Lösningar

Lösningar för din organisation. Livskvalitet för dina anställda

Låt oss hjälpa dig skapa en attraktivare arbetsmiljö

 

Vi har sett att alla företag, oavsett bransch, gynnas av en bra arbetsmiljö. En arbetsmiljö som ger möjlighet till att ha en bra balans mellan arbete och fritid. Med erfarenhet från såväl den svenska som den internationella marknaden har vi utformat ett koncept för att skapa en trevlig miljö för dina anställda.

Vi ser till att det finns tid för att arbeta, för att mötas och framförallt för att leva. Där livet blir mer än att bara hantera vardagens måsten.

Så för att avlasta dig, och skapa fler möjligheter för dig att fokusera på det som är viktigt i ditt liv, erbjuder vi tjänster som tar hand om allt det där du inte vill lägga tid på.

FASTIGHETER

 

Förbättra arbetsplatsupplevelsen genom vårt branschledande Conciergeprogram. Circles levererar en arbetsplatsservice som blir en knytpunkt för er företagskultur. Skräddarsydd för era affärsbehov och som bygger en gemenskap i er organisation.

Läs mer om FASTIGHETER

FÖRETAG

 

Circles program består av conciergeteam i världsklass, en digital plattform och ett brett partner nätverk för att kunna leverera unika och minnesvärda upplevelser för juristbyråer, finansbolag, IT-konsulter, mediaföretag och många andra branscher.

Läs mer om FÖRETAG

BLI EN DEL AV CIRCLES

 

Vi letar alltid efter de bästa talangerna.

Läs mer
 

MÖT TEAMET

 

Service i världsklass

 

Vår viktigaste resurs är vår personal; våra concierges. Och du ska, oavsett vem du möter från Circles, alltid få ett professionellt bemötande. Därför genomgår våra concierges, efter en noggrann rekrytering, alltid en serviceutbildning, som vi regelbundet bygger på.

Utöver att ständigt utveckla vår personal letar vi alltid efter nya samarbetspartner och nya tjänster för att underlätta vardagen för våra användare. Vi är vana vid att tänka nytt och utmanar oss ständigt i att hitta de bästa lösningarna. För oss är det en service i världsklass.

Top