RING OSS: 0771 34 00 00
KOM IGÅNG MED CIRCLES

Circles Lösningar

Lösningar för din organisation. Livskvalitet för dina anställda

Låt oss hjälpa dig skapa en attraktivare arbetsmiljö

 

Vi har sett att alla företag, oavsett bransch, gynnas av en bra arbetsmiljö. En arbetsmiljö som ger möjlighet till att ha en bra balans mellan arbete och fritid. Med erfarenhet från såväl den svenska som den internationella marknaden har vi utformat ett koncept för att skapa en trevlig miljö för dina anställda.

Vi ser till att det finns tid för att arbeta, för att mötas och framförallt för att leva. Där livet blir mer än att bara hantera vardagens måsten.

Så för att avlasta dig, och skapa fler möjligheter för dig att fokusera på det som är viktigt i ditt liv, erbjuder vi tjänster som tar hand om allt det där du inte vill lägga tid på.

Conciergetjänster

 

För oss är en concierge den som välkomnar dig när du kliver in genom dörren. Det är den som ser till att du kan fokusera till fullo på arbetet under din arbetsdag och din familj eller vänner när du är hemma.

Läs mer om våra conciergetjänster på plats

Digitala conciergetjänster

 

En concierge ska finnas där du finns. Därför har vi en helt online-baserad conciergetjänst. En concierge som med några enkla knapptryck helt enkelt kan hjälpa dig med såväl stora som små uppgifter, i hemmet såväl som på arbetsplatsen.

Läs mer om vår digitala conciergetjänst

Service center

 

Att samla allt på ett ställe är en enorm tidsbesparing. Med en enda kontaktpunkt dit du kan vända dig med alla dina frågor ser vi till att du kan lägga din tid på det som är viktigt för dig.

Läs mer om vårt service center

Mötesplatser

 

Att få möta sina kollegor i nya miljöer kan göra under för sammanhållning och kreativitet. Låt oss ordna er nästa konferens eller möte i en av våra inspirerande lokaler för att hjälpa er att hitta nya vägar i ert arbete.

Läs mer om vårt konferenserbjudande

Service i världsklass

 

Vår viktigaste resurs är vår personal; våra concierges. Och du ska, oavsett vem du möter från Circles, alltid få ett professionellt bemötande. Därför genomgår våra concierges, efter en noggrann rekrytering, alltid en serviceutbildning, som vi regelbundet bygger på.

Utöver att ständigt utveckla vår personal letar vi alltid efter nya samarbetspartner och nya tjänster för att underlätta vardagen för våra användare. Vi är vana vid att tänka nytt och utmanar oss ständigt i att hitta de bästa lösningarna. För oss är det en service i världsklass.

MÖT TEAMET

 
 

BLI EN DEL AV CIRCLES

 

Vi letar alltid efter de bästa talangerna.

Läs mer
Top