CALL: (800) 871-7778
Kom igång med Circles

FRIGÖR MER TID UNDER DIN DAG MED CLEO BY CIRCLES

 
Circles har lanserat CLEO, en innovativ lösning för att frigöra tid i våra konsumenters vardag! Detta innovativa och exklusiva erbjudande består av anslutna och säkrade skåp som gör det möjligt för konsumenten att lämna och hämta kemtvätt, skoreparationer och skrädderier när som helst.

Användarresan är enkel och 100% digital. Allt är gjort på CLEO-skärmen. Användaren registrerar sig på skärmen, väljer den tjänst han eller hon vill ha (kemtvätt, skoreparation, skrädderi), lämnar sina artiklar i en låda och avslutar med en säker betalning. Några dagar senare får kunden ett mail och en åtkomstkod för att hämta sin artikel i CLEO-skåpet! Det blir inte enklare än så här för en enklare vardag!

Lösningen är redan mycket framgångsrik bland arbetsgivare, sjukhus och skolor. Detta erbjudande har implementerats i Frankrike med planer på en global expansion under de närmaste månaderna.

Framtiden är ljus för CLEO by Circles!

Om Circles
Circles är en del av Sodexo Inc., som levererar tjänster globalt som förbättrar organisationsprestanda, bidrar till lokala samhällen och förbättrar livskvaliteten. Fortune Global 500-bolaget är ledande inom leverans av hållbar, integrerad anläggnings- och mattjänst. Läs mer om Sodexo på företagets blogg, Sodexo Insights och Circles.

Kontaktperson: Anne Logeais: Circles, Inc., 00 33 175950115, anne.logeais@sodexo.com

Top