CALL: (800) 871-7778
Kom igång med Circles

CIRCLES CONCIERGE lanserar ny varumärkesidentitet

 
WALTHAM, MA – Circles, en global leverantör av conciergetjänster och en del av Sodexo Group, världsledande inom Quality of Life Services, lanserar idag en ny varumärkesidentitet.

Varumärkesundersökningar visade Circles behov av att införliva det globala inflytandet av varumärket samtidigt som företagets relation med moderbolaget Sodexo upprätthölls. För att representera vårt internationella fotavtryck beslutades det att lägga till en illustration till den befintliga logotypen.

“Under de senaste 20 åren har vi byggt vårt varumärke kring kvalitet och innovation”, säger Wouter Broekema, Circles, VD. ”Circles, en nyckelkomponent i Sodexos livskvalitetstjänst, erbjuder affärslösningar som löser olika mänskliga resurser, anläggningshantering och varumärkesutmaningar. Våra supporttjänster påverkar varumärkesupplevelsen positivt genom att göra det bekvämare, mer givande och mer engagerande att arbeta för eller att göra affärer med våra kunder. Så, antingen runt hörnet eller runt om i världen, kände vi att vårt varumärke skulle återspegla vår nuvarande affärsstrategi.”

Den nya varumärkesidentiteten innehåller även en ny tagline (”vi tar hand om det, så du kan …”) och livsstilsbilder för att ge liv åt organisationsstrategin att expandera sitt globala fotavtryck, samtidigt som fokus sätts på nyttan hos slutanvändaren.

Sammantaget innehåller varumärket en organisation som återuppfinner sig, men är fortfarande mycket engagerad i sina kundservicerötter. Vår nya identitet bygger på våra tidigare innovationer och engagemang för kvalitet, men öppnar också dörrar till framtiden.

Om Circles
Circles är en del av Sodexo Inc., som levererar tjänster globalt som förbättrar organisationsprestanda, bidrar till lokala samhällen och förbättrar livskvaliteten. Fortune Global 500-bolaget är ledande inom leverans av hållbar, integrerad anläggnings- och mattjänst. Läs mer om Sodexo på företagets blogg, Sodexo InsightsSodexo Insights and Circles.

Kontakt: Ronni Schorr: Circles, Inc., 609-500-3273, ronni.schorr@sodexo.com

Top