CALL: (800) 871-7778
Kom igång med Circles

IRIS BUILDING – CONCIERGE OCH INNOVATION SOM BIDRAR TILL LIVSKVALITET

 

FÖRESLAGNA TJÄNSTER: ON-SITE TJÄNSTER FÖR ALLA
Circles conciergetjänster, som drivs av vårt dotterbolag Circles, gör det möjligt för oss att leverera en rad tjänster på plats för att förbättra livskvaliteten hos våra användare. Från vardagstjänster, springa ärenden, till att ordna med barnomsorg, tar våra concierges hand om alla personers personliga behov.

För medlemmarna i IRIS-byggnaden finns det möjlighet att njuta av ett gym med gruppträning, välbefinnande (frisör, skönhetsbehandlingar, massage, manikyr och relaxavdelningar) och conciergetjänster (kemtvätt, skoreparation, gåvoshopping…). Circles har även kopplat innovativa partner med elektriska cyklar och bilar, för medlemmarna att nyttja.

LIVSKVALITETSFÖRMÅN: EN DEDIKERAD COMMUNITY MANAGER FÖR EN ENKLARE VARDAG
En community manager hjälper till att underlätta medlemmarnas vardag genom att föreslå evenemang och aktiviteter för att öka livskvaliteten: Foosballturneringar, workshops, popup-butiker, aktiviteter – med målet att engagera omgivningen!

Oavsett vad du har för önskemål är community managern din dedikerade assistent: han hittar lösningar för alla dina förfrågningar. Från administrativa förfrågningar, begäran om hemtjänster, bilunderhåll, resor … men också dagliga saker som; kemtvätt, skoputsning, mötesrumsreservationer, paketmottagning, träningspass, cyklar eller bilhyra.

SODEXOS FÖRDELAR: 50 ÅR AV LIVSKVALITET

Med 50 års erfarenhet av livskvalitetstjänster har Sodexo, genom conciergetjänsten Circles, positionerat sig som den perfekta partnern för att garantera användaren de bästa förutsättningarna för arbetslivsbalans, så att användaren kan fokusera till fullo på sina yrkesmässiga åtaganden.

Genom att till fullo förstå utmaningen med en byggnad på 30 000m2, har Circles hittat ett roligt koncept för att visualisera lokaliseringen av de olika tjänsterna genom att sätta upp piktogram i byggnaden för de olika tjänsterna.

Målet: Det ska vara enkelt att hitta och att identifiera de tjänster som ingår i serviceutbudet.

En innovativ idé som visat sig vara en av de viktigaste framgångsfaktorerna.

DEDIKERAD SERVICE
För att hela tiden utveckla vårt erbjudande lyssnar vi noga på våra kunders anställdas behov och krav och använder vårt conciergekunnande för att leverera personliga tjänster.

Top