CALL: (800) 871-7778
Kom igång med Circles

Circles öppnar kontor i Minnesota för att stödja tillväxten inom hälsa

 
WALTHAM, MA – Circles, en global leverantör av conciergetjänster och en del av Sodexo Group, världsledande inom Quality of Life Services, öppnar idag att ett nytt kontor i Rochester, MN, för att stödja vår växande hälsovårdssektor.

Det nya kontoret kommer att fokusera på att förbättra livskvaliteten för patienter och deras familjemedlemmar som kommer till Rochester, MN för vård. Circles kommer att hantera icke-kliniska önskemål vid deras ankomst och under hela deras vistelse under varumärket International Patient Concierge Services. Dessa tjänster är kompletterande och erbjuds till patienter och deras följeslagare som härrör från Gulfstaterna, inklusive; Saudiarabien, Kuwait, Qatar och Förenade Arabemiraten.

Några av de tjänster som tillhandahålls kommer att vara:

  • Upphämtning och avlämning vid flygplatsen med arabiska talande representanter
  • Lokalt orienteringsstöd inklusive kulturella händelser
  • Hitta boende
  • Starta upp bankkonto
  • Mobiltelefon och internetanslutning
  • Hjälp med sjukhusregistrering, inklusive medicinska rekommendationer
  • Visa och förlängning av vistelser
“Vi är mycket glada över att vara en del av Rochester-samhället och ser fram emot att arbeta med lokala företag för att säkerställa att vi levererar en överlägsen patientupplevelse”, säger Wouter Broekema, VD Circles, och tillägger: ”Vår nya närvaro i Rochester understryker vårt engagemang och globala ledarroll i patient- och besökarupplevelse inom vårdindustrin.”

Beläget i centrala Rochester nära alla medicinska tjänster, kommer kontoret välkomna patienter och familjer från 7:00 till 19:00 varje dag.

Om cirklar
Cirklar är en del av Sodexo Inc., som levererar tjänster globalt som förbättrar organisationsprestanda, bidrar till lokala samhällen och förbättrar livskvaliteten. Fortune Global 500-bolaget är ledande inom leverans av hållbar, integrerad anläggnings- och mattjänst. Läs mer om Sodexo på företagets blogg, Sodexo Insights och Circles.

Kontakt: Ronni Schorr: Circles, Inc., 609-500-3273, ronni.schorr@sodexo.com

Top